Wandelingen in de Brugse Poort

In navolging van onze eerste ontmoetingsavond nodigden we de buurtbewoners van de Brugse Poort uit om op wandel te gaan en hun buurt op een andere manier te leren kennen. Hilde, voormalig bezielster van Trafiek vzw  nam ons mee op sleeptouw. Haar focus lag op burgerinitiatieven in de buurt. Thierry, buurtwerker, vertelde over de geschiedenis van de Brugse Poort en zijn diversiteit aan mensen en aan plekken. Adelin, voormalig en laatste deken van de Brugse Poort, toonde en gaf uitleg over de evolutie in de economische activiteiten in onze buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s